Vape kaupat Suomessa

Sähkösavukkeiden avulla pystyt korvaamaan tupakanpolton. Se on terveellisempi valinta, ja sen avulla voi myös pyrkiä vieroittautumaan savukkeista kokonaan. Savukkeet voivat olla ulkonäöltään erilaisia, mutta ne kaikki toimivat samalla periaatteella. Suomessa sähkötupakkaan saa myydä ainoastaan maustamattomia tai tupakan makuisia nikotiininesteitä, toisin kuin joissain maissa, joissa sähkötupakkaan on myynnissä myös erilaisia makuja. Huomioithan myös, että Suomessa sähkötupakkaa ei saa ostaa postimyynnillä.

Vape kaupat Suomessa

Mistä voin ostaa sähkösavukkeita Suomessa?

Sähkötupakka on lähtökohtaisesti halvempaa kuin oikea tupakka. Jotkut ovat laskeneet päivähinnan liikkuvan 60 sentin ja parin euron välillä, joten hintaero on melko suuri verrattuna normaaliin tupakkaan, joka maksaa melko paljon tänä päivänä Suomessa. Sähkötupakkaan vaihto Suomessa voi olla myös rahan säästämistä, koska sähkötupakoita on myös helposti saatavilla kuluttajille, jotka haluavat vaihtaa sähkötupakointiin.

Sähkösavukkeiden myynti ja ostaminen Suomessa on sallittua samoin kuin käyttö. Nikotiinituotteiden myynnille tarvitaan kuitenkin lupa. Ikäraja myynnille on 18 vuotta, joten alaikäisille myynti on laitonta. Nikotiinituotteisiin ja niiden myyntiin kiinnitetään Suomessa hyvin paljon huomiota, joten tämä on rajannut myös liikkeiden toimintaa ja mahdollisuuksia myydä erilaisia tuotteita kuluttajille.

Erilaisia malleja sähkötupakoille löytyy hyvin paljon myös Suomesta, vaikka erilaisia makuja ei olekaan myynnissä montaa. Sähkötupakassa on muutama asia, jotka ovat kuluvia tuotteita: akku, nestesäiliö ja neste sekä aromisaattori.

Sähkötupakka tarvitsee toimiakseen siis myös nestettä. Näiden e-nesteiden valikoima Suomessa on kuitenkin rajoitettua, mutta niitä löytää helposti kivijalkaliikkeistä. Nesteet kuluvat yleensä nopeimmin, mutta joskus myös aromisaattori tulee uusia.

Suomessa on saatavilla eri mallisia sähkötupakoita. Näitä ovat esimerkiksi kapselisähkötupakat, kynämalliset sähkötupakat ja muokattavat sähkötupakat. Vanhemmat mallit ovat jäljitelleet oikean tupakan mallia, mutta nykyään myytävät mallit ovat moderneja. Ne muistuttavat hyvin paljon esimerkiksi USB-muistitikkua ollen kuitenkin hieman isompia.

Olemme listanneet alle pari vaihtoehtoista tapaa hankkia sähkötupakointiin liittyviä tuotteita itsellesi. Vaihtoehtoja myyjistä on loppujen lopuksi Suomessa hyvin monta.

Puff

Suomessa esimerkiksi Puff on alan isoimpia toimijoita sähkösavukkeisiin liittyen. Se on myymälämääräisesti Suomen isoin toimija. Puffilta voit saada henkilökohtaista neuvontaa sekä asiantuntevaa palvelua. Alkuohjeistukset ovat myös saatavilla myymälästä, kun vain kysyt neuvoa.

Tuotteissaan Puff kiinnittää huomiota laatuun. Kaikki tuotteet ovat huolellisesti valittuja ja todettu myös hyvälaatuisiksi. Kauppa sopii myös sähkötupakointia harkitsevalle, sillä sen asiakaspalvelu ottaa huomioon myös aloittelevat sähkötupakan käyttäjät. Liikkeeseen voikin olla hyvä suunnata, jos harkitset tupakoinnin lopettamista ja haluaisit vaihtaa sähkötupakkaan.

Myymälöitä Puffilta löytyy esimerkiksi Helsingistä, Joensuusta, Jyväskylästä, Kokkolasta, Mikkelistä, Oulusta, Seinäjoelta, Tampereelta sekä monesta muusta paikasta. Tarkat sijainnit löydät Puffin omilta nettisivuilta.

Suomen tuontiliike Oy

Monet jälleenmyyjät Suomessa ostavat tuotteensa Suomen tuontiliikkeeltä. Tämä siis tarkoittaa sitä, että eri myymäläketjut ostavat tupakointituotteita Suomen tuontiliikkeeltä. Tuontiliikkeen nettisivuilta voit kätevästi etsiä lähimmän myyntiliikkeen, joka myy liikkeen maahantuomia tuotteita. Tuotteita löytyy siis lähemmäs jokaisesta päivittäistavarakaupasta.

Päivittäistavarakaupoissa ei ole aina mahdollista saada opastusta tuotteen käyttöön, joten asiantunteva liike voi olla aloittelevalle parempi valinta, mutta täydennyksiä tupakointituotteisiin pystyt ostamaan melkeinpä mistä vaan Suomessa. Vasta-alkaja voi saada myös neuvoa esimerkiksi internetistä katsomalla ohjevideoita tai muita neuvontasivustoja. Kuitenkin paras voi olla kääntyä asiantuntevan liikkeen puoleen.

Suomessa on yli 700 yritystä, jotka myyvät Suomen tuontiliikkeen maahantuomia tupakkatuotteita. Valikoima vaihtelee hyvin paljon myymälän mukaan, joten takuita juuri sen tuotteen hankkimisesta, mitä ehkä haluaisit, ei aina ole. Myymäläsaatavuus kuitenkin mahdollistaa jokaiselle suomalaiselle, joka on vain täysi-ikäinen, mahdollisuuden ostaa sähkötupakointituotteita melkeinpä mistä tahansa ympäri Suomen.